RINGTRÆNING og KROPSKONTORL, WORKSHOP

Skal du og din hund have pudset formen af inden udstilling, eller måske er du ny udstiller, så er her en super mulighed for ringtræning og kropskontrol.

Workshoppen, er en blanding af, ringtræning, kropskontrol (hvorfor er det så vigtigt?), opsætning af telte, musik, en lille bod med guf og flotte udstillingliner. Så stort set alt det man kan blive udsat for på en udstilling, på en hyggelig, rolig og lærerig måde

Underviserne: 

Mette Nielsen, erfaren udstiller af forskellige racer, uddannet ringtræner i DKK, har selv springer spaniel som hun udstiller.

Rikke Stengade, indehaver af Kibaji – velvære til hund, arbejder dagligt med manuel terapi til hunde, genoptræning, både i water walker/vandløbebånd og kropskontrol, udstiller polarhunde og svensk lapphund.

Alle aldre og racer kan deltage.

Max 8 hunde. Tilmelding er bindende

Tilmelding til Rikke Stengade, på tlf.: 26849623

KROPSKONTROL FOR HUNDE

Har din hund styr på hele sin krop? eller trænger den til at blive styrket, eller bare have det sjovt sammen med dig, så er dette en super mulighed.
Det er både for sportshunden der skal præstere noget ekstra, for familiehunden du har lyst til at have det sjovt med og for seniorhunden der skal holdes i form… Og for udstillingshunden. Hvis din hund f.eks konkurrerer på hunde udstilling, vil du sikkert gerne sikre dig, at hunden ser tip top ud og med en super stram toplinje. Så uanset om du dyrker nogen form for sport med din hund, eller bare vil have nogle gode redskaber til at holde din hund i god form, så er dette holdet for jer.

Kropskontrol hold:

Vi træner 1½ time, udendørs
Medbring: tæppe, vandskål, vand, godbidder, gerne en sele.

Pris: 185,-, betales ved tilmelding, som er bindende.
Tilmelding på mail: kibaji@kibaji.dk,
Max: 6 hunde pr hold

Underviser: Rikke Stengade, indehaver af Kibaji – velvære til hund

HALLOWEEN NIGHTS FOR DOGS, 2021

Sæt kryds i kalenderen!

FREDAG D. 29 OKTOBER 2021, kl. 18.00 – 20.30

Vi skal lave en masse hyggelige uhyggelige tricks/opgaver med hundene. Man må gerne være klædt ud. Konkurrencer, boder. Vi slutter af med tgræskarsuppe, kaffe, the og kage.

Max 12 hunde pladser.

Tilmelding til Rikke på tlf.: 26 84 96 23, eller kibaji@kibaji.dk Tilmelding er bindende, og skal betales ved tilmelding

ROYAL RUN FOR DOGS

Sæt kryds i kalenderen 2. pinsedag d. 24 maj 2021

Info følger på facebook, instragram og her på siden

JULEKALENDER

Igen i år vil det være muligt at komme med sin hunds julesok, og være med i adventjulekalenderen.

Der er lækkerier til hundene og igen i år trækker jeg lod om gavekort.

Info følger på facebook, instragram og her på siden

© Copyright - Kibaji