massage2
Historier

Hectors historie

hectorHej alle sammen,

Jeg hedder Hector - jeg er en Coton de Tulear på næsten 5 år .. en "rigtig" hanhund med tilsvarende ego.

Dette ego har desværre kostet mig en dårlig ryg, da jeg i en ung alder ...omkring 15 måneder .... mødte en sort Labrador der ikke kunne se at jeg var på størrelse med en Grand Danois og derfor kastede lidt rundt med mig.

Derfor har jeg igennem de sidste 3 år, ca. en gang om måneden, fået massage af Rikke, for at løsne samt smidiggøre mine muskler, så jeg ikke går og spænder og dermed halter og får ondt! ....

Som du måske kan se på billedet er det noget jeg efterhånden har lært at nyde .... og efterhånden bliver jeg helt vild når jeg ser Rikke kommer og det grå tæppe kommer frem og op på bordet.....

Min ejer er overbevist om at massagen har været med til at undgå at jeg har skulle spise en masse piller for ikke at have ondt!

Ud over at give mig massage, har Rikke også lavet nogle "Bach's blomsterdråber" ...for det eneste der er større end mig er tordenvejr og fyrværkeri!!!  - Dråberne får jeg når det tordner eller omkring nytår - hvor der er meget fyrværkeri ...  de hjælper mig til at slappe lidt mere af ... og også her slipper jeg for at få "rigtig" medicin.

Så tak til Rikke - der sørger for at jeg stadig kan løbe og lege uden at have ondt!

Grethe Jensen

 

Fabians historie

En lille solstrålehistorie!

fabianLad os starte da Fabian min 3-årige Golden begyndte at kolapse i foråret 2000. Han faldt om bagtil efter fysisk udfoldelse, først slingrede han som om han havde drukket, hvilket jo ikke var sandsynligt. Vi konsulterede dyrlægen, Claus Olesen i Ålsgårde og fik, efter mange undersøgelser, konstateret Myastenia gravis - en centralnervesygdom, der ligeledes påvirker immunsystemet ... fedt nok!

Vi kom på en masse medicin, der påvirkede både positivt og mest negativt.

I foråret 2001, under nedtrapning, møder jeg tilfældigt Rikke Stengade Nielsen i skoven, hvor hun spørger til hvorfor min hund var så vaklende (efter meget leg). Jeg forklarer Rikke situationen. Hun spørger herefter om hun ikke må massere min hund, da hun er ved at uddanne sig til eksamineret hundemassør. Jeg sagde jo, jeg vil jo gøre alt for min hund.

Det har virkelig været en succes. Enhver hundeejer med respekt for sig selv bør give sin hund den oplevelse og nydelse det er at få massage. Tænk bare på hvordan vi har det når det er os der ligger på bordet.

Så takket være dyrlægen og Rikke har min hund fået livet tilbage efter en næsten underskrevet dødsdom. Det er dejligt at have fået en hund med livsmod igen og specielt at se hvordan han modtager Rikke når hun kommer.

Didder Drøscher

 

Pikachus historie

pikachuHvad skal man gøre hvis ens hund er hyperaktiv, og man kan mærke på den, at den heller ikke selv syntes det er sjovt!!!!

Ja, gode råd er dyre - hvis det ikke hjælper at aktivere den hvad skal man så gøre??

Hvorfor ikke prøve med noget massage, det kan jo i hvert fald ikke skade hunden. Tværtimod, massagen har jo en rigtig god effekt på mange ting, bl.a. udrensning af affaldsstoffer, mindske risikoen for skader, give bedre blodcirkulation, øge bevægelsesfriheden m.m.

Så jeg gik igang. Hun fik massage ca. 1 gang om ugen i 1 måned, og herefter 2-3 gange om måneden. Det havde rigtig stor effekt på hende, hun blev mere afslappet. Ikke så det blev en sløv hund, men en hund man kunne holde ud at være i stue med og hun kunne lige pludselig også holde sig selv ud og ligge sig og slappe af.

Så man må sige at massagen kan bruges til både hunde med fysiske og psykiske skader.

Skrevet af Rikke Stengade Nielsen

 

Caps historie

capCap er en 7 år gammel Border Collie han.

Han har løbet agility i 6 år og passet kaniner og marsvin, siden har var hvalp. Han er en hund der er blevet brugt meget.

Til et agility stævne var uheldet ude så ude. Et par vendinger på 180 grader var nok til at skade ham. Han blev halt og så var det i snor en HEL uge.

I Helsingør mødte jeg så Rikke. Det var et held for hun fik Cap på benene igen. Fire stævner har vi godt nok mistet, men skidt med det ... Cap er OK igen efter 3x massage. Også er han så glad for massagen at han ikke vil ned fra bordet igen.

Jeg kan kun sige godt om Rikke og vil anbefale hende til alle der gider høre om Cap og hans skade. Han har det faktisk bedre nu end før hans skade.

Hilsen og tak til Rikke
fra Cap og Birgitte

 

Dumles historie

dumleVores hund Dumle er 7 år. Den har indtil sit 6. leveår været en meget frisk, springende og energisk hund.

Mærkbart gik det ned ad bakke, det gik meget langsommere, når vi cyklede, ikke så meget springeri og løberi, ikke så meget energi. Dumle havde noget tid forinden slået sin skulder kraftigt ved at blive klemt i en dør, der var ved at lukke. Lægen sagde, at der ikke var noget galt, men Dumle brød sig ikke om at blive rørt på skulderen længe efter. Samme skulder havde flere år før fået endnu nogle knubs, da Dumle var løbet direkte ind i en båd.

Når dyrlægen ikke kunne hjælpe, tænkte jeg på massage, og havde ad bagveje hørt om Rikke, og fandt hende på nettet. Dumle har vel i alt fået 6-8 behandlinger, som løbende har vist gode resultater, og som her et halvt år efter behandlingsstarten stadig "virker". Hun har fået nogle flotte muskeløse skuldre og forben, og hun er igen frisk til at løbe, springe og cykle.

Idet hun nu bevæger sig mere end tidligere, har hun også tabt 2-3 kg, har fået talje, og når snart sin idealvægt.

Både Dumle og jeg er meget glade for at vi fik kontakt med Rikke, og skulle hun få andre problemer, som Rikke kan hjælpe med, er det helt klart, at jeg henvender mig til Rikke. Jeg kunne også sagtens finde på at sende Dumle til et par opfølgningsbehandlinger om nogle måneder, så vi kan holde hende vedlige.

Mange hilsner fra Merethe